Mi volna, ha az élet
öröm és boldogság
is lehetne?

Iratkozzon fel hírlevelemre

Rólam

Különleges programokat és tanfolyamokat ajánlok kicsiknek és nagyoknak, amivel létrehozhatják saját világukat.

Megéltem a magam kálváriáját, és azok gyakorlati tapasztalatain okulva fejlesztettem ki és hoztam létre ezeket a különleges tanfolyamokat. Nem nézeteket szeretnék átadni, hanem hozzásegíteni ahhoz, hogy nagyobb rálátásod legyen saját magadra és az életedre. Ami kicsiben működik, az kihat az egészre. A változásoddal hozzájárulsz a világ változásához. Ennek a világnak most nagyobb szüksége van arra, hogy boldog, nevetős arcok jelenjenek meg mindenhol.

Bővebben

Visszajelzések

A közelmúltban Esztergomba tettünk kétnapos kirándulást és már megint csodát tett velem a testkezelés, amit Szilvi tanított nekem és amivel a térdemet kezeltem. Vittünk összecsukható széket, hogy bármikor tudjak pihenni, de első nap egyszer sem használtam. Előző napokban alkalmaztam a testkezelést a térdemen és ezt eredményezte. A kirándulás második napján mindössze egyszer használtam a széket, pedig nagyon sokat gyalogoltunk. Ettől felbátorodva máskor is neki merek vágni kisebb kirándulásnak. Ezer köszönet a segítségedért!

Nánási Ani

A számomra legfontosabb dolog, amit Szilvi adott nekem, az a tudás, ami belőle árad, hogy majdnem két év után újra tudok nyugodtan aludni.
Fizikai síkon gondolkodtam sokáig, hogy mi lehet az oka a nyugtalan alvásomnak, majd amikor találkoztunk, szóba került, mi lehet az oka, és nagyon hálás vagyok azért, amiért végre újra végigalszom az éjszakákat. Emellett fenekestül felfordult az életem, a szó legjobb értelmében.
Úgy érzem sokkal jobb minőségben élem meg a napjaim!
Köszönök mindent!

Smeller Kitty

Megjött a kivizsgálás eredménye. P4-ről P3-ra javultam és csak HPV gyanu. Csak 3 hónap múlva kontroll a javaslat. Műtét érdeklődés hiányában elmarad.

Tóth Ildikó

Minden nap hálás vagyok, hogy végre annyi év vergődés, fejlődés, blokkoldás, felismerés után újra béke és egység van a lelkemben… de ez a béke mostmár nem mástól függ. Köszönöm, hogy ehhez hozzájárulás voltál, hálás vagyok érte.

Teimel Zita

Szilvivel átélt élményem egyszerűen csodálatos volt. “Utazásom” a múltban lebilincselt címkéktől, egészen távoli messziségbe is elvezettek. Általa létrehozott harmóniában olyan dolgokat érintettem meg, amelyekről eddig soha senkivel nem sikerült kommunikálnom, és ami után felhőtlen boldogság, könnyedség töltött el és ez a mindennapjaimban is tovább kísér. Az érzés leírhatatlan, ami kristálytisztán mutatott és nyitott meg ajtókat, megerősítve önmagam. KÖSZÖNÖM.

Szabó Ferenc

Amit megmutatsz nekem: Önszeretet, tenni önmagamért, határozottság, erő, fejlődés. Megtanítasz rá, hogyan tegyem semmissé azokat a gondolatokat és érzelmeket, melyek nem szolgálják a javamat. S megtanítasz felfedezni milyen szeretnivaló, csodálatos lény vagyok valójában. Hálásan köszönöm Szilvi!

Kuglits Nikolett

Kétségeim voltak mindig is magammal kapcsolatban! Párkapcsolat és tudás szintjén is! Szilvia segített felnyitni a szívem és kikutatni, mivel tehetem rendbe ezeket a rossz érzéseket. Szilvián keresztül kaptam útmutatást és azóta is dolgozom magamon. Nagyon köszönöm a segítséget és a szeretetteljes légkört!

Schindler Kata

Youtube Csatornám

Kövess Engem