Tanfolyamok

Tanfolyamok

Tanfolyamok

Általában az emberek válaszokat keresnek és megmondják, mit tegyél, mintsem kérdéseket tennének fel, melyek által több tudatosságra tehetnél szert az életed kialakításában. Olyan tanfolyamokat hoztam létre, amelyek lényege a kérdés feltevésen alapul és nem a megfelelő válaszok megtalálásán. Minden ember egyedi és egyéni tapasztalatokkal bír. Ami az egyik embernek igaz, a másiknak nem. A tapasztalati tanítások követése, ha nem párosul kérdésfeltevéssel, például “Nekem ebből a tanításból mi igaz és mi működik?”, az elaltathatja azt az éberséget, ami az élet tudatos teremtéséhez kell. Ha viszont több tudatosságra teszel szert, hogy valójában mi zajlik az életedben, könnyebben meg tudod változtatni azt.

Különféle témaköröket hoztam létre annak alapján, hogy mely területeken van szükség jelentős változásra: kapcsolat, üzlet, szülőség. Mindegyik ezeket a gyakorlati módszereket veszi alapul.

Mi volna akkor, ha az élet lehet örömteli és szórakoztató is, mintsem problémák halmaza, és azok megoldása. Szeretnél örömteli életet és életminőséget kialakítani? A változás a kreatív kapacitásod növelésén és egy nagyszerűbb jövő létrehozásán alapul, mintsem problémák megoldásán. Ha megtanulod, hogyan működj és létezz lehetőségekből, valami sokkal csodálatosabbat hozhatsz létre az életben.