Vissza

A Logi-Store is részt vesz a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 26. kongresszusán

2018 / 11 / 09 - Kiállítás, Konferencia, Logi-Store

Az „Összekapcsolt ellátási láncok – Várakozások és megoldások” című esemény valójában egy több napos szakmai diskurzus, tanulás, inspirálódás és persze networking. Természetesen a rendezvény Ezüst Szponzoraként a Logi-Store is képviselteti magát standjával.

A MLBKT 26. kongresszusa az év legnagyobb logisztikai csúcseseménye több mint 30 kiállítóval, amelyen 60 vezető szakember osztja meg gondolatait a folyamatosan gyorsuló logisztikai iparról, a mindenre kiterjedő digitalizációval kapcsolatos kihívásokról, illetve trendeket vázolnak fel, és megvitatják a már működő rendszerek, folyamatok tapasztalatait.

A november 14-16 között a siófoki Hotel Azúrban megrendezésre kerülő rendezvényen előadások, panelbeszélgetések, új módszertanok segítségével dolgoznak fel témaköröket, miközben idő és lehetőséget nyílik kapcsolatépítésre és ápolásra is.

A Logi-Store Kft. a kongresszuson részletesen bemutatja a közönségnek az automatizált raktártechnikáját, műhelyberendezéseit, valamint a nagy teherbírású tárolórendszereit is.

Keresse a helyszínen a Logi-Store standját! Szakértő kollégáink minden kérdésére szívesen válaszolnak.

További hírek

2023 / 11 / 24 - Hír

Az IKEA Components sikertörténete a raktári szimulációról

Az IKEA Components sikeresen alkalmazta a raktári szimulációt a szlovákiai Malackyban létesített új logisztikai központjuk kialakítása során.

Bővebben
2023 / 08 / 21 - Fami, Műhelyberendezés

Gear Garage, a kombinálható műhelyberendezés

A FAMI Gear Garage termékcsalád az autóipar, a motorsport és az ipari szektor sajátos igényeihez szabott berendezési megoldásokat kínál.

Bővebben
2023 / 06 / 13 - Állványrendszer, Tárolástechnika

Rendszeres állványfelülvizsgálat a biztonságos munkavégzésért

A rendszeres állványfelülvizsgálattal a balesetveszélyek időben felismerhetők, elkerülhetők a személyi és anyagi károk, ezen felül költségmegtakarítást is eredményez.

Bővebben

Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi űrlap kitöltésével!

Kövessen minket a social media csatornáinkon!

This site is registered on wpml.org as a development site.