Vissza

Hänel megoldások az e-kereskedelemben

2022 / 07 / 22 - Hänel, Tárolástechnika

Az e-kereskedelemben elengedhetetlen a hatékony készletgazdálkodás. Az ágazat gyors növekedésével párhuzamosan megjelent a vevők részéről a termékek gyors rendelkezésre állása és kiszállítása iránti igény, amelynek a vállalatok igyekeznek megfelelni. Az automatizált raktározási rendszerek okos-logisztikai eszközökkel, valamint magas rugalmasságú ellátási lánccal kombinálva, manapság elengedhetetlenek az e-kereskedelemben sikerre törekvő vállalat működtetéséhez. Köszönhető mindez az ágazat gyors növekedésének, a rövidebb termék életciklusoknak és a megrendelések kiszállítási idejét illető magasabb vásárlói elvárásoknak.

Az e-kereskedelemben a raktározásnak mindenekelőtt hatékonynak kell lennie, hogy a lehető legkevesebb idő teljen el a megrendelés beérkezésétől a vásárló kiszolgálásáig. Az innovatív raktármenedzsment megoldások segítenek optimalizálni a működési költségeket, és emellett növelik a vásárlói elégedettséget, így ezáltal a vállalkozás győztesen kerülhet ki a vásárlókért folytatott küzdelemből.

E-kereskedelem logisztika: automatizált raktározás az online kereskedelemben

Az automatizált raktározási megoldások jelentősen növelik a hatékonyságot és a jövedelmezőséget. Ezek a megoldások támogatják a kiszolgálás optimális koordinációját és szinkronizációját az e-kereskedelemben is. A Hänel automatizált raktározási megoldások mindenféle típusú raktárban alkalmazhatók, legyen szó hagyományos, vagy robotizált raktárakról.

A raktármenedzsment rendszerek olyan IT applikációk, amelyek a raktár központi vezérlése mellett az optimális kiszolgálási útvonalakért is felelnek. A Hänel rendszerek, egy webes alapú összeköttetésnek köszönhetően, a legtöbb szoftverrel integrálhatók. Az online ügyviteli rendszerrel közvetlenül összekötve, a Hänel raktárakban a leggyorsabb kiszolgálás érhető el.

További hírek

2023 / 11 / 24 - Hír

Az IKEA Components sikertörténete a raktári szimulációról

Az IKEA Components sikeresen alkalmazta a raktári szimulációt a szlovákiai Malackyban létesített új logisztikai központjuk kialakítása során.

Bővebben
2023 / 08 / 21 - Fami, Műhelyberendezés

Gear Garage, a kombinálható műhelyberendezés

A FAMI Gear Garage termékcsalád az autóipar, a motorsport és az ipari szektor sajátos igényeihez szabott berendezési megoldásokat kínál.

Bővebben
2023 / 06 / 13 - Állványrendszer, Tárolástechnika

Rendszeres állványfelülvizsgálat a biztonságos munkavégzésért

A rendszeres állványfelülvizsgálattal a balesetveszélyek időben felismerhetők, elkerülhetők a személyi és anyagi károk, ezen felül költségmegtakarítást is eredményez.

Bővebben

Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi űrlap kitöltésével!

Kövessen minket a social media csatornáinkon!

This site is registered on wpml.org as a development site.